Pályázóink figyelmébe!

2014. július 28.

Tájékoztatjuk azokat az ügyfeleinket, akik a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kibocsátott, támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó jogerõs támogatási határozattal rendelkeznek, hogy 2014. augusztus 1-tõl december 31-ig újra jogosultak kifizetési kérelmet benyújtani.
Az egyes jogcímekre vonatkozó 113, 114, 115, 116, 117, 118/2014.(VII.22.) számú közlemények, valamint az elektronikus kérelem benyújtásához szükséges dokumentáció megtalálható az MVH honlapján.
Kérjük, a kifizetési kérelem benyújtása elõtt gyõzõdjön meg arról, hogy kérelme tartalmazza valamennyi elõírt csatolandó mellékletet, valamint arról, hogy abban a megfelelõ igazoló dokumentumokkal alátámasztott, a valóságnak és a tényleges megvalósításnak megfelelõ adatok szerepeljenek!

Tekintettel arra, hogy kifizetési kérelem kizárólag a benyújtására jogszabály által meghatározott idõszakon belül adható be és a kifizetési kérelem benyújtási idõszak a hatályos rendelkezés alapján 2014. december 31-ig áll nyitva, a fentiektõl eltérõen utolsó kifizetési kérelem benyújtására csak eddig az idõpontig van lehetõsége.

Amennyiben bõvebb információt igényel, Munkaszervezetünk készséggel áll rendelkezésére.

TTRM Akciócsoport Munkaszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megszakítás