Pályázóink figyelmébe!

2014. július 28.

Tájékoztatjuk azokat az ügyfeleinket, akik a Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kibocsátott, támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó jogerõs támogatási határozattal rendelkeznek, hogy 2014. augusztus 1-tõl december 31-ig újra jogosultak kifizetési kérelmet benyújtani.
Az egyes jogcímekre vonatkozó 113, 114, 115, 116, 117, 118/2014.(VII.22.) számú közlemények, valamint az elektronikus kérelem benyújtásához szükséges dokumentáció megtalálható az MVH honlapján.
Kérjük, a kifizetési kérelem benyújtása elõtt gyõzõdjön meg arról, hogy kérelme tartalmazza valamennyi elõírt csatolandó mellékletet, valamint arról, hogy abban a megfelelõ igazoló dokumentumokkal alátámasztott, a valóságnak és a tényleges megvalósításnak megfelelõ adatok szerepeljenek!

Tekintettel arra, hogy kifizetési kérelem kizárólag a benyújtására jogszabály által meghatározott idõszakon belül adható be és a kifizetési kérelem benyújtási idõszak a hatályos rendelkezés alapján 2014. december 31-ig áll nyitva, a fentiektõl eltérõen utolsó kifizetési kérelem benyújtására csak eddig az idõpontig van lehetõsége.

Amennyiben bõvebb információt igényel, Munkaszervezetünk készséggel áll rendelkezésére.

TTRM Akciócsoport Munkaszervezete

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük